Mentoritiimi

Tietoa yrityksestä

Suomen Mentoritiimi perustaa valmennuksensa pitkäaikaiseen kokemukseen ja tieteen tutkimusten tuloksiin.

Valmennamme työelämätaitoja

Valmennuksemme tähtää työyhteisöjen parempaan toimintakykyyn ja tehokkuuteen. Toimijoiden henkinen suorituskyky, tiimityö ja johtamistaidot ovat ydinosaamistamme.

Kasvu ja kehittyminen tapahtuvat intensiivisen tekemisen, vahvojen tunnetilojen sekä haasteiden kohtaamisen kautta. Jokainen valmennustapahtuma on meille ainutlaatuinen ja pyrimme luomaan osallistujille vahvan henkilökohtaisen kokemuksen.

Tärkeintä meille on asiakkaan saama konkreettinen hyöty pitkällä aikavälillä.

Työyhteisön valmennuskonseptimme pureutuu moniulotteisesti itsensä johtamiseen, henkiseen suorituskykyyn, vuorovaikutustaitoihin, tiimityöhön ja johtamisen käytänteisiin.

Mentoriitiimi tarjoaa erillaisia valmennuskokonaisuuksia yrityksen tarpeen mukaan.

Uskallamme luvata, että valmennuskonseptimme läpikäyminen parantaa menestymisen mahdollisuuksia merkittävästi.

SV_LOGO_Suomen_Mentoritiimi_OY_FI_387712_web

Selviääkö työyhteisösi henkisistä paineista?

Toimintakykyä työelämään

Tämän päivän työelämä vaatii toimijoiltaan suuren määrän henkistä kapasiteettiä. Tulos rakentuu ihmisten toimintakyvyn, aikaansaamisen ja vuorovaikutustaitojen kautta.

Valmennuksemme tarjoaa konkreettisen menetelmän parantaa toimijoiden henkistä suorituskykyä, energiatasoja ja vuorovaikutustaitoja.

Valmennukset sovitetaan aina kyseisen työyhteisön tai organisaation tarpeisiin. Kaikkia valmennuksia edeltää kartoitus tarpeista ja tavoitteista.

Suosittelut ja suositukset