Mind Coach®

Certified trainer -stressivalmentaja

Kiinnostaako henkisen suorituskyvyn valmentaminen?

Mind Coach® certified trainer -koulutusohjelma on valmennuksen ammattilaisille tai vaativan työelämän toimijoille suunnattu valmennus konsepti. Koulutusohjelmassa keskitytään yksilön henkisen suorituskyvyn kasvattamiseen.

Valmennuksessa käytettävä metodi on tieteellisesti vahvistettu ja kokemuksellisesti testattu. Menetelmä on syntynyt vaativan työelämän tarpeista, missä sitä on kehitetty ja käytetty. Mind Coaching soveltuu mm. osaksi urheiluvalmennusta, työelämän henkilöstön valmentamista tai vaikka valmennusta elämätapamuutokseen.

Mind Coach® tavaramerkki on Suomen Mentoritiimin omistama tuotemerkki ja olemme ainoa koulutusorganisaatio Suomessa, joka käyttää tätä menetelmää. Kurssin hyväksytysti suorittaneilla on oikeus käyttää Mind Coach® certified trainer tunnusta.

Miksi sinun kannattaa hakeutua Mind Coach ® -koulutusohjelmaan?

Esimiesten ja valmentajien työssä suurin haaste ei ole pelästään tiedon jakamisessa tai ratkaisujen löytämisessä. Keskeisin haaste löytyy mielestä, joka voi motivoituneenakin vastustaa tavoitteen suuntaista tekemistä ja hyvien tapojen muodostusta.

Mind Coach® certified trainer -koulutusohjelmassa opit valmentamaan yksilöä niin, että hänen toiminta- ja aikaansaamiskykynsä kasvavat. Henkisen suorituskyvyn kasvattaminen on kaiken kehittymisen ydin. Tämän menetelmän avulla opit auttamaan ihmisiä paremmin, kasvatat ammattitaitoasi, syvennät asiakassuhteen luottamusta, lisäät energiaa sekä innostusta valmentamiseen ja opit vaikuttamisen arvokkaan taidon.

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet osallistujat saavat oikeuden käyttää Mind Coach® certified trainer -nimikettä ja hyödyntää uudenaikaista ja tieteellisesti tutkittua valmennusmenetelmää omassa työssään.

Toteutamme Mind Coach stressinhallintavalmentaja koulutukset yhteistyössä Trainer4You koulutusyhtiön kanssa. Seuraavien koulutusten alkamisajankohdat ja ilmoittautumiseen liittyvät yksityiskohdat löydät Trainer4You-verkkosivuilta »