Ursus

Stressinhallinta- ja resilienssivalmennus

Karhuryhmän tarpeista kasvanut, kokemuksellisesti testattu ja tutkittuun näyttöön perustuva stressinhallinta- ja resilienssivalmennus.

Kuvittele miltä tuntuisi, jos pystyisit käsittelemään stressiä kuin ammattilainen? Sinulla olisi kyky reagoida kriiseihin. Mitä jos haasteet ja vaikeudet eivät kuormittaisikaan sinua enää samalla tavalla kuin ennen, vaan voisitkin oppia ja vahvistua?

Valmiusyksikkö Karhun (Karhuryhmän) entisen operatiivisen johtajan, ja nykyisen filosofian tohtorin, Harri Gustafsbergin, kehittämä valmennusohjelma on juuri tätä varten. Kahdeksan viikon aikana opit käyttämään kehoasi, ajatuksiasi ja tunteitasi tehokkaampaan, mukautuvampaan ja kestävämpään stressinhallintaan.

Meissä on enemmän voimavaroja ja resursseja, kuin suostumme uskomaan.

Tutustu lisää ja lähde mukaan
Image

Karhuryhmän tarpeiden luoma

Valmennusmenetelmä on kehitetty alunperin valmiusyksikkö Karhun tarpeisiin – äärimmäisiin tilanteisiin, joissa tilannetaju ja päätöksentekokyky on säilytettävä myös paineen alla. Ääriolosuhteet ovat osoittaneet, että menetelmä toimii. Siksi se toimii jokapäiväisessä stressinhallinnassa: arjessa, työssä ja arkielämässä.

Tieteellisesti todistettu

Suomessa syntyneen valmennusmenetelmän tukena ovat tieteelliset todisteet kansainväliseltä tutkimus- ja valmennustiimiltä. Tiimi koostuu psykologian professorista, resilienssistä väitelleestä filosofian tohtorista, psykiatrista ja henkiseen suorituskykyyn erikoistuneesta ammattivalmentajasta.

Kattava kirjasto tärkeää asiaa

Oppimisen, kehittymisen ja onnistumisen tukemiseksi käytössäsi on valmennuspolku, jonka kesto on kahdeksan viikkoa. Sinua ohjaavat korkealaatuinen videovalmennus, konkreettiset harjoitukset, tutkimusartikkelit ja syventävät ääniharjoitukset sekä infograafit, jotka helpottavat asioiden ymmärtämistä.
Haluatko tietää enemmän?